Facebook Youtube

Naša treska je bez konzervantov!

Naša treska je bez konzervantov!

Jedna z najobľúbenejších, čisto slovenských špecialít pre veľkých aj malých, tradičná treska v majonéze, je odteraz ešte zdravšia. Náš závod v Žiline, ktorý je najstarší nepretržite fungujúci závod na spracovanie rýb, začal vyrábať Tresku Exklusiv so 45-percentým podielom vareného mäsa tresky aljašskej a tiež svoju štandardnú Tresku v majonézu, ktorá neobsahuje žiadne konzervačné látky.

Odteraz sa teda môžete spoľahnúť, že pri vychutnávaní si akejkoľvek tresky značky PRETO Ryba Žilina známej aj pod prívlastkom „Treska slovenská“ jete pochúťku, ktoré neobsahuje žiadne umelé sladidlá ani chemické konzervanty a vďaka kvalitným rybám spracovaným hneď po výlove na mori a použitému repkovému oleju je výdatným zdrojom zdraviu prospešných omega-3 mastných kyselín. A navyše si ju môžu dať bez obáv aj celiatici. Viac na www.treskaslovenska.sk