Facebook Youtube
Kari rybacia polievka

Kari rybacia polievka

20 min RybyZelenina

Ingrediencie

  • Filety zo zubáča a tmavej tresky Exklusiv Radoma
  • 1 PL masla ghee
  • 1 ČL mletej rasce
  • 1 ČL celej rasce
  • 1/2 ČL muškátového orieška
  • 1/2 ČL mletého zázvoru
  • 1 ČL kurkumy
  • 1 ČL sušeného cesnaku
  • Bobkový list
  • 2 paradajky
  • 200 ml kokosového mlieka
  • Čerstvý špenát
  • Petržlenovú vňať
  • Soľ

Postup prípravy


V hrnci najskôr necháme rozpustit maslo a pridáme do neho všetky koreniny. Následne vložíme na malé kúsky nakrájané paradajky a dosolíme. Zmes privedieme do varu a pár minút redukujeme. Pridáme do nej nakrájané kúsky rozmrazených filiet zubáca, tresky a bobkový list. Po chvíli varenia za stáleho miešania doplníme kokosové mlieko a varíme približne 5 minút. Na záver pridáme listy čerstvého špenátu. Na tanieri polievku dozdobíme štipkou najemno nasekanej petržlenovej vňate.Dobrú chuť!


Za prípravu tohto receptu ďakujeme blogu zdravienatanieri.sk.