Facebook Youtube
Chrumkavé rybie koláčiky

Chrumkavé rybie koláčiky

15 min Ryby

Ingrediencie

  • Filety z tilapie Exklusiv Radoma
  • Hrsť nasekanej petržlenovej vňate
  • 1 vajce
  • 2 PL olivového oleja
  • 1 ČL sušeného cesnaku
  • 1 PL celozrnnej múky
  • 1/2 hrnčeka strúhaného syru gouda
  • soľ
  • korenie
  • hrsť cviklových klíčkov

 Postup prípravy


Rúru si predhrejeme na 180 stupňov. Tilapiu po opláchnutí nakrájame na čo najmenšie kúsky. Vložíme do väčšej misy, kde pridáme všetky suroviny. Zo strúhaného syru dáme iba polovičné množstvo. Všetko dôkladne premiešame na kompaktnú zmes. Pripravíme si formu na mafi ny, do nej vložíme papierové košíčky na mafi ny a do košíčkov rozdelíme zmes. Pečieme 20 minút. Vyberieme a posypeme zvyškom strúhaného syra. Vložíme ešte na 10 minút. Po vychladení koláčiky ozdobíme napríklad cviklovými klíčkami alebo žeruchou.


Za prípravu tohto receptu dakujeme blogu zdravienatanieri.sk