Facebook Youtube
Poke s tmavou treskou

Poke s tmavou treskou

30 min Ryby

Ingrediencie

  • filety tresky tmavej Radoma
  • 200g jazmínovej ryže
  • 40ml sójovej omáčky
  • 10g trstinového cukru alebo medu
  • 2 PL šťavy z limetky
  • 120g čerstvej uhorky
  • 100g ananásu
  • 160g žltej papriky
  • chilli
  • čierne korenie
  • sezam

Filety rozmrazenej ryby nakrájame na tenké rezančeky a dáme marinovať na pol hod. do sójovej omáčky s pridaným trstinovým cukrom, chilli, limetkovou šťavou a korením. Následne ju na panvici z oboch strán opečieme na miernej teplote. Na uvarenú ryžu rozdelenú na 2 porcie naložíme nakrájanú zeleninu a ananás, opečenú rybu a na záver všetko pokvapkáme sójovou omáčkou, troškou limetky a posypeme sezamom.

Za prípravu receptu ďakujeme foodblogerke Denise na Instagrame - www.instagram.sk/benteinn


Kontaktujte nás