Facebook Youtube
Losos so zemiakovo-hrachovou kašou

Losos so zemiakovo-hrachovou kašou

40 min Ryby

Ingrediencie

  • 4 ks filiet ružového lososa Radoma
  • 1 malú cibuľku
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 balenie mozarelly light
  • 5 zemiakov
  • 1/2 hrnčeka suchého hrachu
  • vetvičky čerstvého rozmarínu a petržlen. vňaťe
  • olivový olej
  • soľ
  • čierne korenie
  • mletá rasca

Rozmrazeného a opláchnutého lososa naukladáme do formy, osolíme, okoreníme a posypeme nasekanými bylinkami. Potrieme ho najemno nastrúhaným cesnakom, pridáme na kolieska nakrájanú cibuľku a na koniec pokvapkáme olivovým olejom a posypeme najemno nastrúhanou mozarellou. Dáme piecť do rúry na 180 st. C na 20 min. Kašu pripravíme z varených zemiakov. Pridáme k nim vopred namočený suchý hrach, osolíme a varíme do rozvarenia.

Za prípravu receptu ďakujeme blogerke Romane na Instagrame www.instagram.com/rommiemax
 


Kontaktujte nás