Losos so zemiakovo-hrachovou kašou
40 min
Ryby
Ingrediencie
- 4 ks filiet ružového lososa Radoma
- 1 malú cibuľku
- 1 strúčik cesnaku
- 1 balenie mozarelly light
- 5 zemiakov
- 1/2 hrnčeka suchého hrachu
- vetvičky čerstvého rozmarínu a petržlen. vňaťe
- olivový olej
- soľ
- čierne korenie
- mletá rasca
Rozmrazeného a opláchnutého lososa naukladáme do formy, osolíme, okoreníme a posypeme nasekanými bylinkami. Potrieme ho najemno nastrúhaným cesnakom, pridáme na kolieska nakrájanú cibuľku a na koniec pokvapkáme olivovým olejom a posypeme najemno nastrúhanou mozarellou. Dáme piecť do rúry na 180 st. C na 20 min. Kašu pripravíme z varených zemiakov. Pridáme k nim vopred namočený suchý hrach, osolíme a varíme do rozvarenia.
Za prípravu receptu ďakujeme blogerke Romane na Instagrame www.instagram.com/rommiemax