Facebook Youtube
Fusilli s lososom a avokádom

Fusilli s lososom a avokádom

20 min Ryby

Ingrediencie

  • filety ružového lososa Radoma
  • cibuľa
  • cestoviny fusilli
  • mrazená zelenina (hrášok, mrkva, fazuľové struky, kukurica)
  • avokádo
  • cherry paradajky
  • strúčik cesnaku
  • 2 PL rastlinného krému na varenie
  • sušené čili
  • soľ
  • korenie
  • olivový olej
  • citrónová šťava

Najskôr dáme variť cestoviny v osolenej vode. Na panvici s olejom chvíľu opečieme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme na kocky nakrajanú rozmrazenú a dobre osušenú rybu a opečieme ju cca 1 min zo všetkých strán pri vyššom ohni. Následne mäso osolíme a okoreníme podľa chuti. Pridáme mrazenú zeleninu a občas premiešame, kým zelenina nezmäkne (trvá to chvíľu). Pridáme nakrájaný strúčik cesnaku, rastlinný krém a podľa chuti prípadne aj podrvené čili. Na koniec zmiešame zmes spolu s cestovinami a pokvapkáme citrónom. Pri servírovaní poukladáme na vrch kúsky avokáda a cherry paradajky.

Za prípravu receptu ďakujeme blogerke Romane - www.instagram.com/rommiemax/


Kontaktujte nás