Facebook Youtube
Losos KETA s brokolicovými fašírkami

Losos KETA s brokolicovými fašírkami

30 min Ryby

Ingrediencie

  • 500g filiet z divokého lososa KETA Radoma
  • 4 ružičky brokolice
  • 1 vajce
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 PL mletých ovsených vločiek
  • 1 ČL dijonskej horčice
  • olivový olej
  • sušená bazalka
  • mletá rasza
  • korenie
  • soľ
  • šalát polníček

Rozmrazeného a dobre osušeného lososa osolíme z oboch strán, zvrchu ho zľahka potrieme dijonskou horčicou, votrieme najemno nastruhaný strúčik cesnaku, okoreníme a posypeme mletou bazalkou. Takto pripravenú rybu dáme opiecť na olivovom oleji najprv na strany kože na najvyššom ohni. Po 1-2 min. rybu otočíme a po opečení z ochutenej strany stiahneme kožu a filety ešte raz otočíme, aby sme ich dopiekli do chrumkava.

Brokolicové fašírky vymiešame klasicky z brokolice, vajca, najemno nastrúhaného strúčika cesnaku, pridáme pomleté ovsené vločky a dochutíme mletou rascou, korením a soľou. Zmes opečieme na olivovom oleji z oboch strán.

Hotové jedlo môžeme servírovať podľa chuti s extra dijonskou horčicou a šalátom. Dobrú chuť!  


Kontaktujte nás